I lager
Art
90-129

UOVision

UOVision LiveStream 4G - Övervakningskamera

4 295,00 kr

UOVision LiveStream 4G är en modern vilt & övervakningskamera som tar bilder och /eller video direkt något rör sig framför kameran och skickar då bild till din mobil, surfplatta eller dator via det mobila nätverket 2,3 & 4G nätet. Med LiveStream 4G har du även möjlighet att gå in och kolla live vad som händer i realtid på platsen där kameran sitter oavsett om kameran har reagerat på rörelse eller inte. Du kan även ladda hem fullstora videoklipp till mobil, dator, surfplatta som kameran har spelat in.

Produktinformation

Livevideo
Gör det möjligt att kolla vad som händer framför kameran i realtid på distans. Du kan se live-video upp till två minuter i dagläge och upp till en minut nattetid. Live-videon som visas i din smartphone är i upplösningen VGA (640x480 pixlar) samtidigt sparar kameran ner en högupplöst version av videon på minneskortet i kameran, ett videoklipp som du sedan kan ladda ner från kameran till appen i telefonen på distans.
(Kameran skickar även bilder och video som en ”vanlig” viltkamera till app.)

Larmzon
är en helt ny smart och mycket bra funktion som ger dig möjlighet att välja vilket område i bilden som kameran ska reagera på rörelse, det gör att du själv kan optimera rörelsesensorns precision. Det kan bland hjälpa till att minimera oönskade triggningar.

DTS- rörelsesensor
LiveStream har en helt ny rörelsesensor som reagerar blixtsnabbt, den tillsammans med den smarta funktionen ”Larmzon” gör rörelsesensorn mycket snabb och effektiv!

Smart video
Kameran filmar så länge den känner av rörelse framför kameran.
(upp till 3 minuter dagtid och 1 minut nattetid).
Om du vill att kameran alltid ska spela in en viss längd vid varje rörelsedetektion så finns även den möjligheten (5-60 sekunder).

Snabb och säker överföring
Bild- & videoöverföring via 4G / LTE-mobilnätet, (även 3G / 2G kompatibel). Kameran skickar alltid en stillbild/skärmdump från videon som den har spelat in, hela videoklippet kan du sedan ladda ner från kameran till appen i telefonen på distans.

Hög bild- & videokvalité
5MP bildsensor *
4K video, FullHD med ljudupptaging.

Strömkälla:

Tre alternativ: 12st AA/LR6 batterier eller 6st 18650 batterier.
Samt extern strömkälla. OBS! 12v

Plug and Play
Installeras och hanteras enkelt via app eller
dator, LinckEazi molntjänst. (Gratis)
App till Android och iOS.

GPS

I förpackningen:
1 st UOVision LiveStream 4G kamera
2 st antenner
1 st monteringsrem
1 st batterikasset för AA/LR6 batterier

 

 

 

 

Mer information
Märke UOVision