I lager
Art
010-01363-10 / 010-12256-13 / 010-12256-03 / 010-12256-01

Garmin VIRB/XE, Picatinny Rail Mount, Small Tube Mount, extrabatteri

Special Price 2 495,00 kr Ordinarie pris 4 495,00 kr

OBS Fyndvara!

Fyndvaror kan ha öppnad förpackning, vara en returnerad produkt eller blivit provade i butik men är därefter återställda till "originalskick" och likvärdiga med en helt ny produkt vad gäller kvalitet, funktion och garanti. De levereras med samtliga tillbehör.

Paketpris! Lagerrensning!

Kompakt, vattentät HD-actionkamera med G-Metrix

Med actionkameran VIRB XE kan du spela in detaljrika HD-filmer i vidvinkel med 1080p60, ta foton med 12 megapixlar med upp till 30 bildrutor per sekund och fånga mer av allt som händer. VIRB XE är utformad för de tuffaste miljöerna, vilket gör att du kan dyka ned till 50 meters djup utan hölje och få ett renare och tydligare ljud. Med Garmin GPS och G-Metrix kan du spåra och överlagra hur snabbt, hur långt bort, hur högt och hur intensivt ögonblicket faktiskt var.

Produktinformation

OBS! I det här paketet ingår VIRB XE, VIRB X/XE Small Tube Mount, VIRB X/XE Picatinny Rail Mount, och VIRB X/XE Li-Polymer extrabatteri.

Professionell videoinspelning

Med VIRB XE har du möjlighet att spela in fantastiska HD-videor i 1440p30, 1080p60 och 720p120 och bildhastighet upp till 240 b/s (480p). VIRB XE har också manuella kamerakontroller som vitbalans och exponeringskompensation.

 • Professionell video: 1440p30, 1080p60, 960p100, 720p120 och 480p240 med bildstabilisering och zoomnivåer
 • G-Metrix: Inbyggd Garmin-GPS och sensorer spårar dina rörelser i realtid och visar allt med kraftfulla mätare, diagram med mera
 • Foto: 12 megapixlar; i sekvens på upp till 30 bildrutor per sekund; tidsfördröjning
 • Ljud: Öppen mikrofon för extremt tydligt ljud även under vatten; trådlöst HD-ljud från Bluetooth®-aktiverade headset eller mikrofoner
 • Kompakt och robust: Liten, lätt och riktigt robust. Vattenklassad ned till ett djup på 50 meter utan behov av något extra hölje

 

Ta bilder med hög kvalitet

VIRB XE har en särskild fotoknapp och möjlighet att ta vidvinkelbilder med 12 megapixlar med en hastighet på upp till 30 bilder per sekund. Du kan även ta bilder medan du spelar in video.
VIRB XE kan ställas in för att automatiskt ta bilder under en längre tid med anpassningsbara intervall upp till 120 sekunder. Med utökad intervallbildtagning försätts VIRB XE i viloläge mellan bildtagningarna, så att batteriets livslängd maximeras vid ovanligt långa bildtagningar.
VIRB XE är utvecklad för bättre kontroll och enkel användning och har en omkopplare för inspelning med ett tryck på kamerans ovansida och en särskild slutarknapp för stillbilder. Omkopplarens fasta klick gör att du enkelt vet om du spelar in och ger dig full känsla även när du inte ser kameran. Inspelningen startar direkt när du trycker på omkopplaren, även om kameran är avstängd.
VIRB XE har väderskyddade strömkontakter så att du kan ansluta den till ett bilbatteri eller annan strömkälla som ger dig långa perioder av oavbruten inspelning. VIRB XE har ett laddningsbart/utbytbart litiumjonbatteri för maximal flexibilitet.
I det här paketet ingår ett extra Li-Polymer batteri.
VIRB XE är redo för djupdykningar (upp till 50 meter) utan att du behöver extra utrustning eller höljen. Tack vare en hydrofob, plan glaslins är undervattenbilderna kristallklara, och övergångar ner i och upp ur vattnet är fria från droppar.
I VIRB XE finns rörelsesensorer som upptäcker kamerarörelser och hjälper till att hålla filmtagningen stabil.
VIRB XE är utrustad med Bluetooth 4.0 och kan anslutas direkt till trådlösa Bluetooth-headset eller mikrofoner för inspelning av ljud i HD.


G-Metrix

VIRB XE har inbyggd Garmin GPS, G-force och riktningssensorer. Använd vår kostnadsfria VIRB Edit-programvara (finns för mobil och stationär dator) som gör historien mer detaljerad genom att automatiskt lägga till mätare och diagram, så att du kan visa upp din hastighet, acceleration, puls och mycket mer i realtid.
VIRB Edit, vår kostnadsfria datorprogramvara, skapar snygga, delningsklara videor av dina upplevelser tack vare G-Metrix-data som samlats in av VIRB. Eller använd manuella kontroller för att granska och redigera tagningar, justera G-Metrix-mätare, lägga till musik och smidigt växla mellan kameravinklar. Med VIRB Edit hålls också kameran automatiskt uppdaterad.


Anslut VIRB via WiFi®

Anpassa tagningen med förhandsvisning av livevideo, styr och visa sedan en eller flera kameror genom att ansluta VIRB XE till Garmin VIRB® Mobile-appen på din kompatibla smartphone¹ eller surfplatta. Det ger dig möjlighet att spela upp och redigera inspelat material, överlagra G-Metrix-data och skicka videor till molnet. Du kan också styra och konfigurera VIRB XE bekvämt från en kompatibel Garmin-enhet.
Med VIRB Tracking får du reda på kamerans senast kända position så att du kan vända tillbaka och hämta den. Använd VIRB Tracking-spårningsfunktionen med en kompatibel Garmin-enhet eller kompatibel smartphone¹.

¹Kompatibel med Bluetooth® Smart Ready-telefoner. Kontakta leverantören för att ta reda på om telefonen är kompatibel.
iPhone är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc. Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance Corporation.


Fästen för sann actionkvalitet

Det finns en rad mångsidiga och högkvalitativa fästen som du kan låsa fast kameran med. Från fästen som monteras på välvda eller raka däck och instrumentpaneler till fästen för styrstång, sadel, hjälm, bröstrem eller andra typer av remmar – med fästena sitter kameran säkert i alla lägen. VIRB-fästen har professionell, halkfri åtdragning med insexnyckel som ger maximalt vridmoment för vibrations-/stöttålighet.
I det här paketet ingår VIRB X/XE Picatinny Rail Mount. Det löstagbara fästet till picatinny-/weaver-skenor har förlängningsarmar och vred för flera monteringsalternativ.
I det här paketet ingår också VIRB X/XE Small Tube Mount. Fånga hela ditt äventyr med det här lilla rörfästet som håller fast din VIRB X eller VIRB XE på utrustning med litet rör. Säkra enheten i fästet med insatserna. Justerbara armar ger flexibilitet så att du får till den rätta bilden.


I Paketet:

VIRB XE:

 • VIRB XE-actionkamera
 • Uppladdningsbart batteri
 • Laddningskabel
 • Fästen för montering på släta och välvda ytor
 • Fästen för lång och kort förlängning
 • Lång och kort friktionslänk
 • 2 långa och 1 kort förlängningsvred
 • Skruvnyckel
 • Dokumentation

Picatinny Rail Mount

Small Tube Mount

Li-Polymer batteri

Observera: I vissa situationer kan det anses som ett intrång i den personliga integriteten att ta eller publicera foton eller videos på människor eller deras bilar genom att använda denna produkten. Det är ditt ansvar att känna till och efterfölja de lagar och regler som gäller.