I lager
Art
1780-1

Lafayette

Lafayette SMART Kombipaket 31/155 MHz

4 695,00 kr

Kombipaket - perfekt för dig som jagar i olika jaktlag och behöver jaktradio på både 31MHz och 155MHz! Allt i samma väska.

Lafayette SMART är en liten, lätt, stöttålig och vattentät jaktradio med smarta funktioner som är enkla att hantera.

Paketet innehåller:

  • Radioväska
  • Radiodel x 2 (31 & 155MHz)
  • Bordsladdare BL-60
  • Nätadapter NA-60
  • Batteri AP-60
  • Inre öronmussla
  • Antenn x2 (31 & 155 MHz)

Produktinformation

Lafayette Smart tar jaktradion till en ny nivå

Enheten är liten och lätt med en lyckad kombination av både analoga och digitala funktioner som är enkla att hantera. Med Lafayette kommunicerar du smart, utan att störa viltet.

Analogt och digitalt

Alla anrop görs som tidigare analogt (bästa räckvidd och ljudkvalitet) och du kan prata med alla oavsett vilken radio de använder. I den analoga delen kan du som tidigare justera knappljud, använda talförvrängare och viskningsläge m.m.Tack vare digital teknik kan du göra ett ljudlöst räckviddstest (signal som studsar och bekräftar kontakt) och exempelvis kolla om du har kontakt med din jaktkompis längst bort i jaktområdet. Skriv egna SMS eller välj bland 15 förprogrammerade som talar om att vilt är i närheten, att du är framme på passet eller att hunden är släppt. Välj en eller flera mottagare.

Praktisk jaktlagskanal

I Lafayette Smart kan du skapa jaktlagskanaler - bra om du jagar i flera jaktlag. Du döper jaktlaget, bestämmer kanal och pilotton och kan trådlöst överföra denna information till dina kompisar. Du kan välja att göra ett individanrop, alltså bara prata med jaktledaren t.ex. I displayen syns vem som anropar vilket minskar risken för missförstånd. Med den nya modellen kan du också skicka nödsignal vid behov av akut hjälp och via "Sök-radio"-funktionen kan man hitta den nödställde. Tappar du radion går den leta rätt på med hjälp av ljud och ljus.

Kort fakta:

- Vattentät, IP68-klassad
- Välj kanal beroende på land (Sverige, Norge och Danmark)
- Batteri 1 000 mA
- Vikt 230 gram
- Rikligt utbud av tillbehör
- 23 jaktlagskanaler
- Inbyggd manual (svenska, engelska, finska, norska) samt på webben
- Programuppdateringar på webben

Mer information
Märke Lafayette
Serie SMART
Frekvens 31+155