I lager
Art
1480-1

Lafayette

Lafayette SMART 31 MHz Jaktpaket

2 595,00 kr

Liten, lätt, stöttålig och vattentät jaktradio på 31 Mhz med smarta funktioner som är enkla att hantera. Jaktpaketet passar bra på jaktmarker med "normala" höjdskillnader.

Se även:


Paketet innehåller:

  • Radioväska,
  • Radiodel 31 MHz,
  • Bordsladdare BL-60,
  • Nätadapter NA-60,
  • Batteri AP-60,
  • Inre öronmussla,
  • Antenn 31 MHz

Produktinformation

Lafayette Smart tar jaktradion till en ny nivå

Enheten är liten och lätt med en lyckad kombination av både analoga och digitala funktioner som är enkla att hantera. Med Lafayette kommunicerar du smart, utan att störa viltet.

Analogt och digitalt

Alla anrop görs som tidigare analogt och du kan prata med alla oavsett vilken radio de använder. I den analoga delen kan du som tidigare justera knappljud, använda talförvrängare och viskningsläge m.m.Tack vare digital teknik kan du göra ett ljudlöst räckviddstest (signal som studsar och bekräftar kontakt) och exempelvis kolla om du har kontakt med din jaktkompis längst bort i jaktområdet. Skriv egna SMS eller välj bland 15 förprogrammerade som talar om att vilt är i närheten, att du är framme på passet eller att hunden är släppt. Välj en eller flera mottagare.

Praktisk jaktlagskanal

I Lafayette Smart kan du skapa jaktlagskanaler - bra om du jagar i flera jaktlag. Du döper jaktlaget, bestämmer kanal och pilotton och kan trådlöst överföra denna information till dina kompisar. Du kan välja att göra ett individanrop, alltså bara prata med jaktledaren t.ex. I displayen syns vem som anropar vilket minskar risken för missförstånd.Med den nya modellen kan du också skicka nödsignal vid behov av akut hjälp och via "Sök-radio"-funktionen kan man hitta den nödställde. Tappar du radion går den leta rätt på med hjälp av ljud och ljus.


Kort fakta:

- Vattentät, IP68-klassad
- Batteri 1 000 mA
- Vikt 230 gram
- Rikligt utbud av tillbehör
- 23 jaktlagskanaler
- Inbyggd manual på svenska, engelska, finska och norska samt på hemsidan
- Programuppdateringar på hemsidan

Mer information
Märke Lafayette
Serie SMART
Frekvens 31
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!