Välkommen till Utomhusliv.se!

Här hittar du varierande produkter för din fritid där vi fokuserat på kvalitativa och erkända varumärken.

Utomhusliv.se är en e-butik som levereras av Stjärna Fyrkant i Umeå (LTS Telekommunikation AB).

Allmänt

Du måste vara 18 år för att handla hos oss.

Kontakt

info@utomhusliv.se

Support: 090- 12 12 25

Vi svarar normalt på mail inom 24 timmar. Undantaget lördag och söndag.

Våra betalsätt

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Om du valt att betala med faktura skickas den ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos www.klarna.com.

Klarna Checkout

Utomhusliv.se använder Klarna Checkout för privatkunder. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig.

Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen som direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Rabatter och avtal

Om du har fått en rabattkod så går det bra att registrera den i kassan. Observera att det inte går att kombinera flera rabattkoder.

Det är enkelt att handla

  1. När du är nöjd med innehållet i din kundvagn klickar du på ”Till kassan”.
  2. När du har slutfört köpet har du möjlighet att välja betalsätt och aviseringssätt. När beställningen är mottagen skickas en orderbekräftelse till angiven e-mailadress.

Om du vill ändra t.ex. leveransadress eller mobilnummer eller har frågor om din order kontakta info@utomhusliv.se.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du gjort din beställning får du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse.

Priser och moms

Alla priser anges i svenska kronor (SEK). Mervärdesskatt (moms 25 %) ingår i alla priser. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering.