I lager
Art
MT16H210F478GN

Peltor

Peltor SportTac Hunting

1 795,00 kr

SportTac™-headset är ett avancerat justerbart hörselskydd för jakt och skytte. En klassiker som ofta landar långt upp i tester och recencioner. SportTack är överlägsen vad gäller hantering av vindbrus vilket gör stor skillnad när du står på pass.

"Dessa kåpor dämpar höga ljud och förstärker svaga ljud bättre än alla andra kåpor i testet med en ljudreducering på upp till -26 dB. Dessutom är de bekväma och ger en mycket fin ljudbild med dess förhållandevis breda frekvensomfång." Hörselskydd bäst i test 2023 enligt Vilt.se.

"På första plats i vårt hörselskydd jakt bäst i test blev det populära hörselskyddet Peltor SportTac som är speciellt framtaget för jägare. Om du är ute efter ett par riktigt bra hörselskydd till ett lågt pris är dessa rätt för dig." Bästa Hörselskydden för jakt och lerduvor 2023 enligt Testjakt.se.

"Till bästa kåpa för jakt vill vi framhålla storsäljaren Peltor SportTac som har bra allroundegenskaper och känns prisvärda." Svensk Jakt Nr6 2016 (SvenskJakt.se).

Produktinformation

  • Speciellt utvecklat hörselskydd för jägare och skyttar
  • Nivåberoende funktion hjälper till att skydda användaren mot plötsliga impulsljud
  • Levereras med ett extra par kåpskal
  • Med automatisk avstängningsfunktion
  • Vikbar hjässbygel för enkel förvaring
  • Ljudingång för extern radio
  • Driftstid upp till 600 timmar
  • Batterityp: 2xAAA batterier
  • Godkänd för användning med 3M™ PELTOR™ gelringar HY80S-EU (ingår ej)
  • Fungerar i temperaturer mellan -20°C till +55°C beroende av batterityp

3M™ PELTOR™ SportTac™-headset är ett avancerat justerbart hörselskydd för jakt och skytte. Våra headset har en smart nivåberoende funktion med omedelbar respons som hjälper till att skydda din hörsel mot plötsliga höga ljud. Det har en ljudingång för extern radio och en vikbar hjässbygel.

Använd 3M™ PELTOR™ SportTac™-headset för hörselskydd med nivåberoende funktion för att skydda mot plötsliga höga impulsljud. De har utformats specifikt för jägare och skyttar, med en nivåberoende funktion och möjlighet att höja ljudnivån för omgivningsljud vid behov. Våra headset har 3M PELTOR™ teknik med dubbla skal för en robust design och förbättrad hållbarhet. Det har en ljudingång för extern radio, en automatisk avstängningsfunktion och en driftstid på upp till 600 timmar. Hjässbygeln kan vikas för enkel förvaring, och alla headset levereras med ett extra par kåpskal. Det är godkänt för användning med 3M™ PELTOR™-gelringar HY80S-EU (ingår ej).

 

Mer information
Märke Peltor
Typ Hjässbygel