I lager
Art
RAP-407B-PUMPU

RAM-Mounts

RAM Tough-Wedge (Med pump)

1 719,00 kr

Ram Mounts Tough-Wedge™ är ett fäste som passar i springan mellan fordonssätet och mittkonsolen eller eventuellt ett mittsäte. Detta möjliggör enkel åtkomst och användning av en mobil enhet.

Produktinformation

Ram Mounts Tough-Wedge™ är ett fäste som passar i springan mellan fordonssätet och mittkonsolen eller eventuellt ett mittsäte. Detta möjliggör enkel åtkomst och användning av en mobil enhet. Tough-Wedge™ kan också användas för baksätesapplikationer genom att föras in i fickorna på baksidan av framsätena.

För att fånga video när du är på språng, placera Tough-Wedge™ i din ryggsäck med ett RAM-kamerafäste. Den medföljande diamantadaptern innehåller industristandarden AMPS-hålmönster som möjliggör anslutning till en mängd olika RAM-fästen. Hårdvara medföljer för att fästa Tough-Wedge™ på fästet. Inkluderat i detta kit är ett innovativt Expansion Pouch-tillbehör för RAM Tough-Wedge™. Detta valfria tillbehör är designat för att ge stabilitet till ditt kilfäste, vilket skapar en bättre passform mellan sätet och mittkonsolen. Expansionspåsen passar inuti Tough-Wedge™-hylsan och blåses sedan upp med handpumpen till önskad nivå, vilket säkerställer att din enhet sitter stadigt på plats.

Produktinformation

  • Längd: 34cm
  • Höjd: 21cm
Mer information
Märke RAM-Mounts