I lager
Art
HRXS220P3E

Peltor

Peltor Worktunes Pro (Hjälmfäste)

1 195,00 kr

Peltor Worktunes Pro är ett hörselskydd med inbyggd fm-radio i en ny design.

Förbättrat ljud med Worktunes pro kan du lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden är du skyddad mot bullret runt omkring dig.

Produktinformation

Ny högtalardesign och ny modern elektronik ger förbättrad ljudkvalitet. För din säkerhet är musiken och ljudet i kåporna alltid begränsat till max 82 db. Inbyggd antenn. Worktunes pro har fortfarande en antenn, men för din skull är den inbyggd så att du slipper slå i den och fastna när det är trångt. Elektroniken är mer skyddad. Worktunes pro har dual shell design vilket gör att all elektronik kan placeras på utsidan av kåpan istället för på insidan. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken. En röst berättar frekvensen när du söker stationer på en fm-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter eller inte. I Worktunes pro är det lätt. Nu behöver du inte längre fundera på var du är. En guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

Spara dina favoritstationer den digitala radiokretsen i den inbyggda fm-radion gör det möjligt att spara upp till fem stationer. Nu är dina favoritstationer bara en knapptryckning borta. Lyssna till musik från din mobil du kan ansluta din mobil till Worktunes pro via kabel till 3,5 mm stereo ingången. Då har du tillgång till alla dina spellistor, podcasts och ljudböcker i din mobil. Dessutom hör du även ringsignalen och andra signaler i kåpan. Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av europastandard EN 352.

Mer information
Märke Peltor
Serie Worktunes
Typ Hjälmfäste