I lager
Art
Xero S1

Garmin

Xero S1 Trapskyttetränare

11 199,00 kr
Hur ofta träffar du? Och med vilken kvalitet? Vilken reaktionstid har du?Det är sånt som den robusta Xero S1 håller koll på! Den handskvänliga 5"-skärmen visar skottets position i relation till duvan, reaktionstid, duvavstånd med mera. I Xero-appen sparas statistik som hjälper dig att utvecklas, både som trap- och fågelskytt.

Produktinformation

Se din prestation,


Varje skott räknas

Xero S1 är den första tränaren för realtidsavfyrning som ger omedelbar feedback och räknar poängen för varje skott. Se skottets position i relation till duvan, reaktionstid, skotthastighet och duvavstånd. Enheten har en handskvänlig 5" touchskärm och kan användas där det passar dig. Batteritid 2,5h.Använd Xero-appen för att organisera och se loggad data baserat på datum eller plats. Se din poäng, prestationer och ha koll på historiska tendenser.


Mångsidig användning

Med 4 olika funktionslägen är Xero S1 till nytta både för trapskyttar och fågeljägare. Den kan användas för tyst datainsamling vid godkända skyttetävlingar och traptävlingar eller för att ge feedback i realtid när du vill öva. Du kan tävla mot dina vänner i dusvskytte eller lära dig vilken kombination av hagelgevär/choke/hagel som funkar bäst.Fågeljägare kan även använda precisionen hos Xero S1 till att optimera gevärets prestation, minska förluster på grund av för stora skador och förbättra skottets övergripande placering. Passa på att vässa dina färdigheter under lågsäsongen!

Läs mer om Xero S1 på Garmin.com

 

Innehåller:

  • Xero S1 trapskyttetränare
  • Främre skyddshölje
  • Litet stativfäste
  • Antireflexfilm
  • Nätadapter
  • microUSB-kabel
  • Dokumentation
Mer information
Märke Garmin
Write Your Own Review
Du recenserar:Xero S1 Trapskyttetränare
Your Rating