I lager
Endast %1 kvar
Art
icaro-solar-x-hjalm-peltor

ICARO

ICARO SOLAR X. (Skoter, ATV, Paramotorflygning) Hjälm + Peltor WS Alert XP

Från 7 295,00 kr

OBS! Beräknad leverans 13 Februari.

 

Ett paket med både hjälm och hörselskydd med bluetooth. Perfekt att koppla till en mobiltelfon för streaming eller telefonsamtal.

I paketet ingår:

Produktinformation

Skoterkörning med Solar-X. Vad säger Transportstyrelse?
Solar-X är certifierad för luftsport (friflygning och paramotorflygning), EN-966 och är mycket tuff.

Dock är det viktigt att veta att Solar-X inte är godkänd som skoterhjälm förutom i nedanstående fall: "Transportstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om skyddshjälm TSFS 2017:94 innehåller bestämmelser om när och hur hjälm skall användas. (TSFS 2017_94.pdf (transportstyrelsen.se)

Av 11§ framgår:
Den som i yrkes- eller tjänsteutövning färdas på snöskoter behöver inte använda skyddshjälm om hjälmen är ett direkt hinder eller inte är anpassad för yrkes- eller tjänsteutövningen. Undantaget gäller om en annan lämplig CE-märkt hjälm eller CE-märkt huvudskydd används. Exempel på annan lämplig hjälm är en alpinhjälm enligt standard EN 1077 eller en hjälm för luftsport enligt standard EN 966.

Tillverkarens hemsida

Läs mer om Icaro Solar XPeltor WS Alert XP WS6 Hörselskydd med Hjälmfäste

Uppdaterad modell av de populära hörselskydden med Bluetooth från 3M PELTOR. Perfekt för yrkeskategorier som befinner sig i en bullrig miljö och har behov av att prata i mobiltelefon för tex elinstallation, bygg eller VVS.

Med Bluetooth kan man trådlöst koppla en mobiltelefon till hörselskyddet för telefonsamtal och streaming. Auto-Pairing för enkel anslutning av hörselskyddet till telefonen. Den bullerdämpande talmikrofonen med ytterligare förbättrad mjukvara stänger ute buller runt omkring dig och förstärker ditt tal för problemfria samtal. Avancerad funktion för medhörning, där omgivande ljud uppfattas tydligt och samtal kan föras på normal samtalsnivå. FM-radio med suverän mottagning. Förlängd batteritid vid streaming och telefonsamtal via Bluetooth från 24 timmar till 73 timmar.

Läs mer om Peltor WS Alert XP WS6

Mer information
Märke ICARO
Write Your Own Review
Du recenserar:ICARO SOLAR X. (Skoter, ATV, Paramotorflygning) Hjälm + Peltor WS Alert XP
Your Rating