I lager
Art
507092

Sennheiser

Sennheiser MB 660 UC

4 980,00 kr

MB660 UC är ett trådlöst, UC-certifierat, anpassat ANC headset som är designat för medvetna affärsmän som kräver professionell kommunikation med pre-mium Sennheiser ljudkvalitet. Perfekt för maximal produktivitet på kontoret.

Produktinformation

Förutom att ta ANC (Active Noise Cancelling) till nästa nivå och leverera det välkända Sennheiserljudet, är MB 660 designat att vara det ultimata professionella arbetsverktyget för att maximera produktiviteten.

Sennheiser MB 660 är branschens första professionella adaptiva ANC headset. Genom att ständigt övervaka bullret i den omgivande miljön justerar Sennheisers Noisegard™'s adaptiva ANC-teknik smidigt nivån av brusreducering i headsetet. Den unika tekniken gör det möjligt för användaren att få en produktiv, störningsfri arbetsmiljö, även i öppna kontorslandskap - utan att ge den isolerande känslan som ibland upplevs med standard ANC.

I övrigt är headsetet utrustat med bullerreducerande mikrofon, intuitiv touch pad för samtals- och musikstyrning samt batteri som möjliggör hela 30 timmars användning. Skulle batteritiden ändå inte räcka till kan headsetet även användas med en medföljande 3,5 mm-kabel. Levereras med USB-dongel för anslutning mot PC.

Mer information
Märke Sennheiser
Write Your Own Review
Du recenserar:Sennheiser MB 660 UC
Your Rating