I lager
Art
MV6Y2EE/A

Beats Powerbeats PRO

2 790,00 kr

Professionellt ljud möter professionell prestanda. Svett- och vattentåliga och upp till 9 timmars lyssning.

Produktinformation

Högpresterande träningslurar

PowerBeats Pro kommer att revolutionera ditt sätt att träna. Dessa helt trådlösa hörlurar är utformade för elitidrottare och har inga kablar som hindrar dig. De justerbara öronbågarna med säker passform är anpassningsbara med flera olika öronkuddar att välja mellan, så att hörlurarna känns bekväma och sitter säkert oavsett hur hårt du tränar. De lätta hörlurarna är byggda för att prestera. De har en förstärkt konstruktion som gör att de står emot svett och vatten, så att du kan ta dina träningspass till nästa nivå. Med upp till 9 timmars lyssningstid i varje öronsnäcka och ett kraftfullt, välbalanserat ljud finns musiken alltid där för att motivera dig.

Proffsljud

Vi har lyssnat på professionella idrottsutövares åsikter för att kunna utforma trådlösa hörlurar som skulle klara deras allra tuffaste träningspass. Det vi fick höra om och om igen var att ljudet var det allra viktigaste för dem. Powerbeats Pro har ett kraftfullt, välbalanserat ljud tack vare ett nytt akustiskt paket som levererar ren ljudåtergivning, klarare ljud och ett utökat dynamiskt omfång. Eftersom en bra passform är en förutsättning för fantastiskt ljud fokuserade vi även på ergonomisk komfort när vi tillverkade hörlurarna, så att du ska få bästa möjliga lyssningsupplevelse.

Spela upp i båda öronsnäckorna eller en i taget

Vänster, höger, eller både och. Njut av att ha fullständig kontroll över ditt ljud. Du har full kontroll över volym och spårval på båda öronsnäckorna och behöver inte använda din iPhone eller någon annan enhet för att styra musiken. Automatiska uppspelnings-/paussensorer känner av när öronsnäckorna sitter i öronen och kickstartar dina träningspass så snart du är redo. Och tack vare röststyrningsfunktion på flera olika kompatibla enheter kan du behålla fokus på träningen.

Ström. Spela upp.

Långa träningspass? Maraton? Det är lugnt. Varje öronsnäcka erbjuder upp till nio timmars lyssningstid, så du behöver aldrig pausa musiken. Med laddningsetuiet får du mer än 24 timmars kombinerad uppspelning. Om batterinivån är låg och du behöver ladda snabbt ger Fast Fuel-funktionen en och en halv timmes uppspelningstid efter bara fem minuters laddning.1 Automatiska av/på-sensorer känner av när öronsnäckorna inte används och försätter dem automatiskt i viloläge för att förlänga batteritiden. När du vill använda öronsnäckorna igen är det bara att sätta in dem i öronen på nytt. Sen är det bara att köra. Nu slipper du oroa dig över laddningen och får mer tid över åt att ladda upp inför nästa träningspass.

Det är bara att fråga Siri.

Det är enklare än någonsin att prata med din favorit
Write Your Own Review
Du recenserar:Beats Powerbeats PRO
Your Rating