Leverans och frakt

Normal leveranstid är ca 3-5 arbetsdagar med reservation för att någon produkt kan vara tillfälligt slut i lager.

Samtliga leveranser sker genom Posten. Du får spårbart kollinummer på din leverans. Observera att Postens liggtid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.

Som kund får du en förhandsavisering via SMS eller ett e-postmeddelande att ditt paket är på väg. Om ditt paket inte kan lämnas i din brevlåda får du ett SMS eller ett e-postmeddelande om vilket serviceställe paketet kan hämtas.

Ej uthämtade paket

Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Utomhusliv.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Utomhusliv.se mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet.

För alla paket som inte löses ut förbehåller sig Utomhusliv.se rätten att debitera dig som kund 300 kronor för vår uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnad.

Försenad leverans

Om vi inte kan skicka din beställning inom 3-5 arbetsdagar så kontaktar vi dig.

Fraktkostnad

Vår standardfrakt är 49 kr inom Sverige och då får du spårbart paketnummer (för mindre leveranser så kommer dessa hem till din brevlåda). Du får alltid fraktfritt på din beställning om ordervärdet överstiger 1 500 kr.