I lager
Art
010-01772-10

Garmin

Garmin Foretrex 701 Ballistic Edition

Special Price 5 390,00 kr Ordinarie pris 6 399,00 kr
Navigera handsfree var du vill i världen med Foretrex 701 med AB Elite-programvara - de hållbara, handledsburna GPS-navigatorerna som har konstruerats enligt militärstandarder. Orientera dig nästan var som helst med GPS-, GLONASS- och Galileo-satellitsystemen.

Produktinformation

Garmin Foretrex 701 Ballistic Edition. Med två AAA-batterier får du en batteritid på upp till 48 timmar i navigationsläge, en vecka i UltraTrac -läge och en månad i klockläge. Enheterna är tillverkade enligt militär standard för att tåla både värme, stötar och vatten i alla typer av miljöer (MIL-STD-810G standard). Den robusta och kompakta handledsmonterade navigator har en högupplöst gråskalig 2 tums skärm som kan visa två uppsättningar av koordinatsystem samtidigt på en och samma dataskärm. Den är också kompatibel med mörkerseende glasögon, och stöder Jumpmaster programvara.

Teknisk Specifikation

  • Hållbar, konstruerad enligt militärstandarder (MIL-STD-810G); kompatibel med glasögon för mörkerseende
  • Fungerar med GPS-, GLONASS- och Galileo-satellitsystemen för att ge exakt positionering
  • Du vet var du befinner dig tack vare navigeringssensorer: 3-axlad accelerometer, 3-axlad kompass och en barometrisk höjdmätare.
  • Smartaviseringar möjliggör att enheten tar emot e-post, sms och meddelanden
  • Foretrex 701 har Applied Ballistics Elite-programvara som beräknar siktningslösningar för långdistansskytte
  • Batteritiden överstiger 48 timmar i navigeringsläge, är upp till en vecka i UltraTrac-läge och upp till en månad i klockläge

Mer information
Märke Garmin
Write Your Own Review
Du recenserar:Garmin Foretrex 701 Ballistic Edition
Your Rating