I lager
Art
010-02425-10

Garmin

Garmin Camper 890 & Digital Traffic

5 390,00 kr

Nu är den här, den nya husbilsnavigatorn med 8-tums pekskärm! Välj mellan stående eller liggande vy.

Knappa in fordonets vikt och storlek så sköter navigatorn resten. Camper 890 varnar för branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar m.m. och hjälper dig att hitta camping, ställ-, eller rastplats på direkten.

Kartan täcker hela Europa, och uppdateras via Wi-Fi. Något för riktiga campingentusiaster!

OBS. Se även Camper 890 paketet (med backkamera BC35 och monteringsplatta för instrumentbrädan)

Produktinformation

Avancerad navigator för campingentusiaster

Camper 890 har en ljusstark 8-tums pekskärm för en snabb och smidig upplevelse. Du får en tydlig vägledning och ruttberäkning med hänsyn till vikt och storlek på ditt fordon. Förutom förarvarningar om rödljus, fartkameror, skolzoner m.m. ingår varningar om branta backar, skarpa kurvor och viktgränser.

Dags att övernatta? 890:n ger dig ett stort urval av campingplatser från ACSI och Campercontact samt gratis ställplatser från Trailer's PARK, vilka kan filtreras efter pris och bekvämligheter som el, duschar och WiFi. Miljontals intressanta platser finns att hitta med TripAdvisor och Foursquare.

I navigatorn ingår Digital Traffic via DAB - Garmins bästa Plug and Play-trafiklösning som täcker motorvägar, riksvägar och länsvägar, med trafikuppdateringar var 60:e sekund.

Händerna på ratten
Handsfree telefonsamtal, smartaviseringar och röststyrd navigering är exempel på smarta funktioner. Kartor och programvara uppdateras enkelt via WiFi. Den kostnadsfria appen Garmin Drive ger dig trafikinformation i realtid och avancerade väderprognoser m.m. direkt på skärmen.

Backa tryggt
Camper 890 är kompatibel med backkamera BC 35 - en trådlös kamera som ger dig full koll på vad som finns bakom fordonet. Luta dig tillbaka och njut av en husbilsanpassad navigator!

Specifikationer
Mått: 20,0 x 12,5 x 2,0 cm


Förpackningen innehåller:

  • Camper 890
  • Sugkopp för fordon med magnetfäste med strömförsörjning och videoingång
  • Skruvfäste
  • 1-tums kuladapter med AMPS-platta
  • 12 V-strömkabel
  • Trafikmottagare (endast MT-D-versionen)
  • USB-kabel
  • Dokumentation

Läs mer om Camper 890 på Garmin.se

Mer information
Märke Garmin
Serie Camper
Write Your Own Review
Du recenserar:Garmin Camper 890 & Digital Traffic
Your Rating