I lager
Art
010-02425-10/010-01991-00

Garmin

Camper 890 + BC35

6 995,00 kr

Husbilsnavigatorn med 8-tums pekskärm! Välj mellan stående eller liggande vy. Knappa in fordonets vikt och storlek så sköter navigatorn resten! Camper 890 varnar för branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar m.m. och hjälper dig att hitta camping, ställ-, eller rastplats på direkten.

Kartan täcker hela Europa, och uppdateras smidigt via Wi-Fi. Något för riktiga campingentusiaster!

I paketet ingår även Backkamera BC35 och platta med dubbelhäftande tejp ger en problemfri montering på instrumentbrädan - fiffigt va?

Produktinformation

Camper 890 - Avancerad navigator för campingentusiaster

Camper 890 har dual-core processor och ljusstark 8-tums pekskärm för en snabb och smidig upplevelse. Du får en tydlig vägledning och ruttberäkning med hänsyn till vikt och storlek på ditt fordon. Förutom förarvarningar om rödljus, fartkameror, skolzoner m.m. ingår varningar om branta backar, skarpa kurvor och viktgränser.

Camping- och ställplatser
Dags att övernatta? 890:n ger dig ett stort urval av campingplatser från ACSI och Campercontact samt gratis ställplatser från Trailer's PARK, vilka kan filtreras efter pris och bekvämligheter som el, duschar och wifi. Miljontals intressanta platser finns att hitta med TripAdvisor och Foursquare.

Digital Traffic
I navigatorn ingår Digital Traffic via DAB - Garmins bästa Plug and Play-trafiklösning som täcker motorvägar, riksvägar och länsvägar, med trafikuppdateringar var 60:e sekund.

Händerna på ratten
Handsfree telefonsamtal, smartaviseringar och röststyrd navigering är exempel på smarta funktioner. Kartor och programvara uppdateras enkelt via Wi-Fi. Den kostnadsfria appen Garmin Drive ger dig trafikinformation i realtid och avancerade väderprognoser m.m. direkt på skärmen.

Specifikationer
Mått: 20,0 x 12,5 x 2,0 cm

BC 35 Backkamera

BC35 är det smidiga alternativet för dig som vill kunna se bakom fordonet när du backar. Installationen är snabb och enkel - du snäpper fast kameran i det medföljande fästet till registreringsskylten, och ansluter den sedan trådlöst till din navigator. Backkameran ger en bred (160°) och tydlig videobild av vad som finns bakom fordonet, och styrs enkelt via ett knapptryck eller via röstkommando.

Platta för instrumentbrädan

Om instrumentbrädan har en ojämn yta är det svårt att fästa navigatorn - lösningen heter "monteringsplatta för instrumentbrädan" från Garmin. Paketet innehåller en platta som är (10 cm Ø)

Förpackningen innehåller:

  • Camper 890 (010-02425-10)
  • BC 35 Backkamera (010-01991-00)
  • Platta till instrumentbrädan (010-12982-06)
  • Sugkopp för fordon med magnetfäste med strömförsörjning och videoingång
  • Skruvfäste
  • 1-tums kuladapter med AMPS-platta
  • Trafikinformationsmottagare/12V-strömkabel för fordon
  • USB-kabel
  • Dokumentation

 Läs mer om Camper 890 på Garmin.se

Mer information
Märke Garmin
Serie Camper
Write Your Own Review
Du recenserar:Camper 890 + BC35
Your Rating