I lager
Art
010-02227-10/010-12669-30/010-10646-02/010-01866-11

Garmin

Camper 780 Paket (BC40, dubbla fästen, plattor)

4 995,00 kr

Knappa in fordonets vikt och storlek så sköter navigatorn resten! Camper 780 varnar för branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar m.m. och hjälper dig att hitta camping, ställ-, eller rastplats på direkten. Kartan täcker hela Europa, och uppdateras smidigt via Wi-Fi. Något för riktiga campingentusiaster!

I paketet ingår även Backkamera BC40 och dubbla kamerafästen så att du smidigt växlar GPS/kamera mellan person- och husbil! Plattorna med dubbelhäftande tejp ger en problemfri montering på instrumentbrädan - fiffigt va?

Produktinformation


Camper 780 - Avancerad navigator för campingentusiaster

Camper 780 har dual-core processor och ljusstark 6,95-tums pekskärm för en snabb och smidig upplevelse. Du får en tydlig vägledning och ruttberäkning med hänsyn till vikt och storlek på ditt fordon. Förutom förarvarningar om rödljus, fartkameror, skolzoner m.m. ingår varningar om branta backar, skarpa kurvor och viktgränser.

Camping- och ställplatser
Dags att övernatta? 780:n ger dig ett stort urval av campingplatser från ACSI och Campercontact samt gratis ställplatser från Trailer's PARK, vilka kan filtreras efter pris och bekvämligheter som el, duschar och wifi. Miljontals intressanta platser finns att hitta med TripAdvisor och Foursquare.

Digital Traffic
I navigatorn ingår Digital Traffic via DAB - Garmins bästa Plug and Play-trafiklösning som täcker motorvägar, riksvägar och länsvägar, med trafikuppdateringar var 60:e sekund.

Händerna på ratten
Handsfree telefonsamtal, smartaviseringar och röststyrd navigering är exempel på smarta funktioner. Kartor och programvara uppdateras enkelt via Wi-Fi. Den kostnadsfria appen Garmin Drive ger dig trafikinformation i realtid och avancerade väderprognoser m.m. direkt på skärmen.

Specifikationer
Mått: 17,3 x 9,9 x 1,9 cm

BC 40 Backkamera

BC40 är det smidiga alternativet för dig som vill kunna se bakom fordonet när du backar. Installationen är snabb och enkel - du snäpper fast kameran i det medföljande fästet till registreringsskylten, och ansluter den sedan trådlöst till din navigator. Backkameran ger en bred (160°) och tydlig videobild av vad som finns bakom fordonet, och styrs enkelt via ett knapptryck eller via röstkommando.

Dubbla fästen
Paketet innehåller både husbilsfäste (enkelt fäste för valfri montering) och fäste för registreringsskylt. Perfekt om du t.ex. vill använda kameran på din husbil ibland och på din personbil vid andra tillfällen.

Plattor för instrumentbrädan

Om instrumentbrädan har en ojämn yta är det svårt att fästa navigatorn - lösningen heter "plattor till instrumentbrädan" från Garmin. Paketet innehåller två plattor: en stor (88mm) och en liten (66mm).

Förpackningen innehåller:

  • Camper 780
  • BC 40 Backkamera (med hållare för registreringsskylt)
  • BC 40 Husbilsfäste
  • Plattor till instrumentbrädan
  • Sugkoppsfäste för fordon
  • Trafikinformationsmottagare/12V-strömkabel för fordon
  • USB-kabel
  • Dokumentation

Läs mer om Camper 780 på Garmin.se

Mer information
Märke Garmin
Serie Camper
Write Your Own Review
Du recenserar:Camper 780 Paket (BC40, dubbla fästen, plattor)
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!