I lager
Art
010-02728-15

Garmin

Garmin CamperCam 795

6 490,00 kr

Populär 7" GPS med inbyggd dash cam.

Med CamperCam 795 med GPS kan du resa med en inbyggd dash cam1 för att automatiskt spara video av incidenter. Dessutom får du flygbilder som hjälper dig att enkelt hitta till husbilsparkeringen eller campingplatsen.

Produktinformation

Camper cam 795s integrerade färdkamera spelar kontinuerligt in 1080p HD-video med ett 140-graders synfält och sparar automatiskt video av incidenter. GPS-data visar när och  vart varje incident inträffade, och med det förinstallerade minneskortet är din navigator klar att användas direkt.

Den användarvänliga navigatorn med GPS har en ljusstark och högupplöst kant-till-kant pekskärm så att du enkelt ser viktig ruttinformation. Din GPS har en pekskärm på 7″ som visar din rutt och innehåller detaljerade kartuppdateringar på Europa och södra Afrika.

Behöver du vägbeskrivning? Säg bara till. CamperCam 795 svarar på talade uppmaningar och navigerar sedan dit du vill (Röstassistent finns på engelska, tyska, italienska, spanska, danska, svenska, nederländska). Med CamperCam 795 får du anpassad ruttdragning2 som är baserad på husbilens storlek och vikt. Dessutom får du färgstarka flygbilder som hjälper dig att enkelt hitta till husbilsparkeringen eller campingplatsen. Du kan även spara profiler för flera fordon eller släpvagnar. Få information om kommande branta backar, skarpa kurvor, viktbegränsningar med mera innan du kommer till dem. Visa förslag för mer äventyrliga resor eller natursköna vägar. Gör resan enklare med ett förinläst register över husbilsparkeringar och tjänster från ACSI, CamperContact och Trailer's PARK, där du kan filtrera efter bekvämligheter som duschar, elektricitet och mer.

Para ihop med appen Garmin Drive för att enkelt importera och dela rutter och dela GPX-filer. Få vägledning och varningar om miljözoner på din rutt. Få hjälp från trafik i realtid att undvika förseningar och hitta avstickare. Dessutom kan du visa detaljerade väderprognoser, aktuella förhållanden, animerad radar med mera. Anslut till Garmin Drive för att få uppdateringar om bränslepriser i realtid längs rutten. Se TripAdvisor-omdömen för hotell, restauranger och sevärdheter längs rutten eller nära destinationen. Hitta enkelt nya butiker, restauranger och miljontals andra populära platser med förinlagda intressanta platser från Foursquare®. Med förinstallerade MICHELIN Green Guide får du reda på vilka restauranger som är värda ett besök.

Sparade videor lagras online i vårt säkra Vault i 24 timmar från det att de laddades upp, och kan öppnas med hjälp av Garmin Drive-appen på din kompatibla smartphone. Garmin erbjuder också utökade lagringsplaner via ett betalt abonnemang. Med en aktiv Wi-Fi®-anslutning kan du dela videoklipp med andra genom att skicka en länk och en lösenordskod. När den paras ihop med Garmin Drive-appen kan du se textmeddelanden och andra aviseringar från din telefon på din navigators skärm. Med inbyggd Wi-Fi-anslutning® kan du enkelt uppdatera kartor och programvara utan att behöva använda en dator. Tips visas på skärmen när det finns nya uppdateringar.

Genom den inbyggda färdkameran (dash cam) får du varningar för körfältsbyte om du viker av från vägen eller kör mot mötande trafik. För att öka förarens uppmärksamhet meddelar frontalkrocksvarningen om du kör för nära fordonet framför dig. Vissa förhållanden kan försämra varningsfunktionen.

Med inbyggd trådlös Bluetooth®-teknologi kan du synkronisera din kompatibla smartphone med CamperCam 795 för att ringa samtal utan att behöva ta händerna från ratten.

Para ihop din navigator CamperCam 795 med våra trådlösa backkameror (säljs separat) BC50 (finns även med Night Vision) eller BC40 (finns även med rörfäste) så att du kan se vad som finns bakom dig. Para ihop med den digitala kopplingsdosan Garmin PowerSwitch (säljs separat) för att enkelt styra fordonets 12-voltselelektronik, som belysning, fläktar och mycket mer.


1I vissa jurisdiktioner är användning av den här kameraenheten reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa gällande lagar och sekretessrättigheter i jurisdiktioner där du planerar att använda enheten.
2Inte tillgängligt på alla platser. Även om du anger egenskaperna för husbilen eller husvagnen är det ingen garanti för att egenskaperna för husbilen alltid tas med i beräkningen vid alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.
Mer information
Märke Garmin